mandag 24. november 2008




Bilder Rikke Louise har tatt vinter 08.

Tar du bilder ? ; )

onsdag 19. november 2008

Bestevenner ! <3

Jeg har di beste vennene. Rikke vi har kjent hverandre siden 1.klasse, du hadde briller og små hestehaler på hver sin side. Hoff, du var ekstremt søt, ass ! <3 du er 110% til og stole på, og er den morsomste bajsn på jord ! <3 Elsker deg ass! (L)
Børge, du er altid der for meg, hvis jeg bare er nedafor ellerno støtter du meg. Du er så forståelsefull. Du kan det og prat med folk, jeg er ubeskriverlig gla i deg !<3

torsdag 6. november 2008

Ønskeliste ; D

* Penger.
* Klær.
* Slalom ski.
* Webcamra.
* Speilreflex.
* Dc sko.
* Peak jakke.
* Rapl parfyme.

HaHa, jeg kommer ikke på noe mer, herregud. ; D

10. ting du ikke viste om meg.

1. Jeg liker og gjøre Samfunsfag leksa.
2. Jeg liker og spille basketball.
3. Jeg liker og trene.
4. Jeg elsker og gi klemmer.
5. Jeg er veldig pervo.
6. Liker ikke og ta bussen.
7. Er ikke forelsket.
9. Jeg er sterk ( sterkere enn Håkon ).
10. Jeg elsker mærkeklær.

Skole .

Hoff, ja nå sitter jeg på skolen, har egentlig friminutt men gidder ikke gå ut. Beate kommer sikkert og jager meg ut, ( vanlig ). Jeg skriver om skyttergravskrigen. Det er faktisk spenende. Jeg har faktisk ingen planer for idag, finne på noe ? ta tar du kontakt. ; )

søndag 2. november 2008

Halloween.





Jeg, Marlen og Silje ordnet oss "skummel". Jeg prayet håret svart, som ikke går bort. Annbefalest ikke hvis du har blondt / lyst hår. Jeg og Silje fixet Marlen, hun har kjempe langt ikke gradert svart hår. Så vi brukte nesten 2.bokser spray for og få litt volum i det ! : )

Da vi kom ned satte jeg, silje, Marlen og Heidi nede ved trappen. Vi hadde blod på føtterne og hendene. Vi satt / log over hverandre. Alle voksne / ungene ble redd. ( nesten ). Mange tok bilder av oss, vi skulle tyderlig komme i avisen. Men det er jo bare morsom n_n. - Hva gjorde du på Halloween ? : )

Oversminking ; )



Jeg og Rikke hadde ikke noe og finne på, så sporte jeg om ikke vi skulle sminke oss. Joda, vi sminket oss som bare det. Tror vi brukte litt for mye brunkrem. Vi tok masse bilder, Og hadde det kjempe gøy. Det er alltid morsomt og vær hos dæ. vi finner alltid på noe tull. Men uansett så er jeg kjempe gla i deg ! <3>